De trainer

Mijn naam is Manon en ik ben mama van twee. Sinds 2014 werk ik als fitness coach, personal trainer in de fitnessbranche. In 2016 werd ik actief als Crossfit coach wat ik nog steeds met veel plezier doe als Crossfit level 2 trainer & Olympic weightlifting coach.

 

In 2018 raakte ik zwanger van ons eerste kindje. Als fanatiek Crossfitter trainde ik 4 a 5 keer in de week maar er was eigenlijk zo weinig informatie over sporten tijdens de zwangerschap beschikbaar. Kon ik gewoon alles blijven doen zolang het goed voelde? Ik kwam er al snel achter dat dat niet altijd zo het geval was. Gaandeweg in mijn zwangerschap verzamelde ik steeds meer informatie en leerde ik steeds meer. Na mijn bevalling ging ik na 6 weken weer naar de Crossfit box. Oke en nu? Waar begin ik en wat kan wel en niet. En zo begon ik weer alle informatie te verzamelen die er nou niet echt bepaald voor het oprapen lag.

 

Ik ben mij gaan specialiseren en in 2019 behaalde ik mijn certificaat "Pregnancy and postpartum athleticism coach". In Januari 2020 heb ik Mom Strong opgezet. Ik vind het heel bijzonder dat ik mama’s mag begeleiden tijdens de veranderingen die ze doormaken in hun zwangerschap en na de bevalling. Zowel lichamelijk als mentaal. Inmiddels heb ik al een hoop mama’s mogen begeleiden. Wordt jij daar ook eentje van?