Small Group Training

 

Mom Strong is een fitness methode en richt zich op het opbouwen of behouden van kracht en uithoudingsvermogen voor, tijdens en na de zwangerschap. Tijdens de trainingen werken we aan een goede ademhaling, optimaal postuur, je core, je bekkenbodemspieren en focussen we op het versterken van grote spiergroepen door functionele bewegingen. Na de bevalling gaan we weer terug naar de basis van ademhaling en werken we aan het herstel van je bekkenbodem en je eventuele diastase met behulp van krachttraining en gerichte oefeningen. Ook voor hen die al jaren geleden bevallen zijn.

 

De Mom Strong trainingen zijn gericht op krachttraining van 60 minuten en doe je in een Small Group van maximaal 8 personen zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor ieder. Zwangere en postpartum mama's trainen samen in één groep en iedereen traint op haar niveau. Verantwoord maar ook gezellig trainen met andere mama's. 

Personal training

 

 

Mom Strong biedt naast de lessen ook personal training aan. De lessen bieden een hele goede solide basis om je core en bekkenbodem te versterken.

Maar soms heb je net wat meer individuele aandacht nodig omdat je een specifiek doel hebt.

Denk hierbij aan herstel van een lichamelijke klacht of trainingsdoel waarin   je ergens sterker of beter in wilt worden.

Of je vindt het simpel weg fijner 1 op 1 training te krijgen. Met personal training wordt specifiek naar jouw behoefte gekeken.

Waarbij nodig wordt met klachten samen gewerkt en overlegd met de bekkenfysio en stellen we een trainingsplan samen om jouw doelen te behalen.